3 mesečni online antistres coaching program

Tebi, ki želiš živeti svoje življenje polno, srečno, umirjeno. Živeti sebe.

Velikokrat nas življenje stisne v kot. Zunanji dejavniki nam to sporočajo: bolezen, odpoved v službi, odhod partnerja, bolečina, smrt bližnjega ali lastno nezadovoljstvo, jeza, žalost, strah. Znajdemo se na točki, kjer imamo dve možnost: ali začnemo spreminjati sebe ali gremo še globje v nezadovoljtvo in za svojo nesrečo krivimo druge.

Tukaj si, da sprejmeš 100% odgovornost za svoje življenje in začneš korakati po svoji poti. Poti lastne resnice.

Sama vem kako pomembno je imeti ob prvih korakih poleg sebe osebo, ki je že šla skozi ta proces. Ti te razume kaj doživljaš.

Moja naloga je, da ustvarim varen in spoštljiv prostor, ker se bo tvoja notranjost lahko izrazila. Primem te za roko in pomagam, da shodiš.

Štiri srečanja, štiri različne faze skozi katere stopaš v svojo globino. Kjer se nahajajo vsa tvoja prepričanja, vzorci, navade. Vse, kar te je pripeljalo do te točke: Spoznanja, da je čas za spremembo.

  1. Srečanje je namenjeno čuječemu opazovaju telesa, misli in čustev. Prvi korak je upočasnitev, ki odpira vrata k zaznavanju, čutenju tega, kar se v danem trenutku dogaja. Le opazovanje sebe, te bo pripeljali do odgovorov kdo v resnici si.
  2. Srečanje je namenjeno odkrivanju svojih vzorcev, navad ki so te pripeljale do bolečine in te navade korak za korakom spremeniti.
  3. Srečanje je namenjeno novim navadam. Navada bo postala del nas, če jo bomo vnašali v naš vsakdan. Potrebna je samodisciplina, volja in motivacija.
  4. Srečanje je namenjeno novim spoznanjem, ki ti bodo dala zagon, da raziskuješ naprej. Popotovanje, ki se nikoli ne konča.

Vsako naslednje srečanje je nadgradnja prejšnjega.

Po vsakem srečanju boš prejel/a material za tedensko domačo nalogo in jo po svojih najboljših močeh opravljal/a.

Vsakodnevna vadba doma je ključnega pomena, saj samo z rednim delom, disciplino in vztrajnostjo se začnejo sprememe. Sprembe, ki ti bodo v življenje prinesle notranje zadovoljstvo.

Znanje, ki ga boš prejel/a je temelj za srečnejše življnje.

4 tedenski program vključuje:

 • urjenje koncentracije, pozornosti in prisotnosti,
 • umiritev uma in telesa,
 • obvladovanje stresnih situacij,
 • globoko sprostitev,
 • raziskovanje samega sebe, zavedanje lastnih vzorcev in prepričanj,
 • zavestno aktiviranje vseh petih čutil ter njihovo zaznavanje,
 • zavedanje danega trenutka,
 • nežno raztezanje telesa (regenerativna joga)
 • pogovor o tvojem delu doma in spoznanjih

 

Komu je program namenjen

Namenjen je vsem, ki si želite poglobljenega dela na sebi.

Tistim, ki želite narediti spremembo v svojem življenju zaradi stresa, nezadovoljstva, slabega počutja, bolečine, negativnih misli, nezravega odnosa do seboj in drugih.

Predznanje ni potrebno. Potrebuješ le motivacijo in željo spoznavati prostranstvo sebe.

Pred prijavo v program s taboj opravim 15 min brezplačni razgovor, ki ti bo pomagal bolje razumeti vsebino tega programa.

 • Srečanja potekajo online in trajajo 2 uri.
 • Vrednost programa: 140 eur (možnost plačila v dveh obrokih)
 • Možnost izbire podaljšanega programa. 3 mesečni individualni program. Vrednost: 380 eur (možnost plačila v treh obrokih).

 

 

Pridruži se nam