Dobrodošli v deželi DOTIKA

Skozi življenje je naše telo zaradi stresa, poškodb, ponavljajočih se gibov in vzorcev ustvarilo kronične napetosti v mišicah in v našem umu. Varen in nežen pristop spodbudi, da sami preko zavestnega diha sprostite, popustite in zmehčate telo. Dovolite, da se začnejo spremembe. Različni programi, ki so prilagojeni vsakemu posamezniku, glede na njegove potrebe.

 

ANTISTRES TERAPIJA

Je kombinacija Vadbe prisotnosti in antistres masaže glave. 
Vaše fizično, čustveno in umsko telo bo doživelo popolno regeneracijo in globoko sprostitev, ki jo boste občutili še dolgo. Ko se naš živčni sistem umiri, se sprostijo napetosti, blokade in v takih trenutkih imamo priložnost bolje razumeti našo lastno naravo.

Se poglobiti vase, videti lastne omejitve in jih preseči.

 

home_antistressANTISTRES MASAŽA GLAVE, VRATU IN OBRAZA

Vključuje uvodno sprostitev skozi poglobljeno dihanje. Masaža s toplimi izbranimi naravnimi olji nas umiri, izboljša koncentracijo, poživi ter prekrvavi. Ko so naši možgani (telo) napolnjeni z obiljem svežega kisika, imamo več energije za soočanje z izzivi življenja. 
Zajema masažo ramen, vratu, glave-lasišča in obraza. Primerna je za ljudi, ki veliko obremenjujejo svoje oči, so miselno zelo aktivni, živijo stresno in napeto življenje.
 

ANTISTRES MASAŽA TELESA

Je kombinacija različnih masažnih tehnik, ki telesu pomagajo, da sprosti napetosti in blokade, ki smo si jih nabrali zaradi poškodb, stresnih situacij, načina življenja. K masaži pristopimo z mehkobo, ki jo telo zazna kot varnost. V tem varnem in sproščenem stanju je telo samo pripravljeno najti pot do zdravja. Mi ga samo usmerjamo. 
Pri masaži uporabljamo topla naravna olja, ki pripomorejo k večji sprostitvi in regeneraciji.

 
 

Pridruži se nam