Moški ritmi

V zadnjih 100 letih se je družba spremenila in spremenili so se družbeni procesi, posledično se je spremenila socializacija in s tem tudi vzgoja. Socialna družba oblikuje posameznika tako, da pridobi, kar potrebuje za svoj obstoj v naslednji generaciji, da se ohrani družbena skupina. Moderen življenjski slog je postal kot deroča reka, ki vleče v vrtinec kaosa. Naša čutila so neprenehoma pod pritiskom in zato je naraven življenjski ritem moten.
Program ALPHA-META MOŠKI nam pomaga prepoznati ritem moškega, ritem narave. Ritmi življenja so zakoreninjeni v elementih narave: zemlji, vodi, ognju, zraku in etru.

Temeljni kamni programa so:

1. INICIACIJA DIHA V RITEM ZAVEDANJA

To je ritem telesa. S pomočjo tega ritma spoznavamo, kako pet elementov narave v medsebojnem razmerju gradi razumevanje o telesu. Zavemo se, kdo smo, kje smo in kam stremimo.

2.  INICIACIJA DIHA V RITEM PREOBRAZBE

To je ritem čustev in misli. S pomočjo tega ritma se naučimo nadzorovati čustva. Ko se enkrat zavemo, da smo v glavah ujetniki lastnih misli, ki narekujejo naša čustva, lahko z ritmom preobrazbe izzovemo vsa naša prepričanja. Postajamo spet takšni, kakršni smo v resnici. Da smo, kar resnično smo, in da dovolimo svojemu umu, da to izraža v svet.

3.  INICIACIJA DIHA V RITEM NAMENA

To je ritem duha in volje. S pomočjo tega ritma se zavemo povezanosti z vsem in začnemo uporabljati telo, čustva in um kot orodje za naše nastajanje v svetu.

Gradniki programa ALPHA-META MOŠKI so predmeti:

  • srečanja na temo (tradicionalna medicina, socialna antropologija, anatomija, energijska anatomija …);
  • preživetje in bivanje v naravi (gozdovništvo, gorništvo, padalstvo, potapljanje …);
  • vadbe (naravna gimnastika, anatomska poravnava, somatika, uporabna kineziologija);
  • borilne veščine (samurai aikijutsu …);
  • team building.

Urnik:

  • zbiramo še prijave
  • svojo prijavo lahko oddate preko spodnjega obrazca, elektronske pošte ali telefona

 

Pridruži se nam